4 Ekim 2023 Çarşamba BAŞKANLIK

Bakan Işıkhan, İstanbul’da Ziyaretlerde Bulundu


Bakan Işıkhan, İstanbul’da Ziyaretlerde Bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve programlara katılmak üzere İstanbul’a gitti.

Bakan Işıkhan, İstanbul temasları kapsamında ilk olarak Kıran Tersanesi’nde çalışan işçilerle buluştu. Programın devamında ise Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Bakan Işıkhan, daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’ne ait Simülatörler Merkezi’nin “Yeni Simülatör Birimleri” Açılış Töreni’ne katıldı.

İstanbul programları kapsamında Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun düzenlediği Çalışma Hayatı İstişare Toplantısı’na da katılan Işıkhan, burada çalışma hayatına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Daha sonra İstanbul Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’ne geçerek istişare toplantısına katılan Işıkhan, toplantıda sosyal güvenlik kurumu faaliyet ve çalışma alanları üzerine istişarelerde bulundu.

İstanbul temasları kapsamında Mardin Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması’na da katılan Bakan Işıkhan, Mardin’in kalkınmasında önemli rolü olan milletvekilleri, STK temsilcileri, iş insanları, sanatçıları ve gazetecileri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.


Video Galeri