3 Mayıs 2023 Çarşamba BAŞKANLIK

Başkan Arat, İstanbul İl Müdürlüğünü ziyaret etti


Başkan Arat, İstanbul İl Müdürlüğünü ziyaret etti

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Kürşad Arat, yürütülen çalışmaları yerinde incelemek için İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

İl Müdürü Tuncay Cevheroğlu’ndan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yapılan çalışmalar ve diğer faaliyetler ilgili bilgi alan Başkan Arat, daha sonra İl Müdürlüğündeki servisleri gezerek buradaki personel ile sohbet etti.

Arat burada yaptığı konuşmasında, Kurum olarak vatandaşların neredeyse tamamına hizmet sunduklarını ifade ederek, “SGK, vatandaşlara hizmet noktasında sınır tanımayan bir kurumdur. En iyi ve en kaliteli hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırmak için yerinde zamanında ve etkin bir şekilde çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Özellikle EYT yasası sonrası personelimizin göstermiş olduğu gayretli ve titiz çalışmaları hepimizi gururlandırdı. Vatandaşların maaşlarını en kısa sürede bağlamak için büyük bir emekle çalıştılar ve çalışmaya da devam ediyorlar. Ben de personelime bu duyarlı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Resim Galeri


Video Galeri