5 Nisan 2022 Salı BAŞKANLIK

Başkan Ceylan, Avukatlar Günü’nü kutladı


Başkan Ceylan, Avukatlar Günü’nü kutladı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Cevdet Ceylan, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle SGK Hukuk Müşavirliğine ziyarette bulundu.

SGK Başkanı Ceylan, Kurum avukatları başta olmak üzere tüm avukatların Avukatlar Günü’nü kutlayarak, SGK 1. Hukuk Müşaviri Avukat Ayfer Özdemir Tefon’a çiçek takdim etti. 

Başkan Ceylan ziyarette yaptığı konuşmasında, “Her şeyin başı hukuk, hukuk olmadan hiçbir şey olmaz. Hukuk Müşavirliğimiz, Kurumumuzun dava ve haklarını savunmada en büyük destekçilerimizdir. Hukuk alanında verdiğiniz katkılar ve Kuruma sunduğunuz hizmetlerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 

İdareciliğin bir bayrak yarışı olduğuna vurgu yapan Başkan Ceylan, “Bu bayrak yarışlarında Kurumumuzda çok önemli işler yapıldı. Tüm avukatlarımız ve diğer personelimizin katkılarıyla inşallah hep birlikte daha iyi işler yapacağız” ifadesinde bulundu. 

Hukuk Müşaviri Ayfer Özdemir Tefon da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm meslektaşları adına Kurum Başkanı Ceylan’a teşekkür etti.

Hukuk Müşaviri Tefon ayrıca günün anlam ve önemi vesilesiyle Başkan Ceylan'a, Kayseri Kültepe kazılarında bulunan M.Ö. 1400-1500 yıllarına ait ilk mahkeme kararlarından olan çivi yazısı ile yazılmış tablet replikasını takdim etti.


Resim Galeri


Video Galeri