13 Eylül 2022 Salı HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ

Hukuk Müşaviri Özdemir Tefon, Erzurum İl Müdürlüğündeki toplantıya katıldı


Hukuk Müşaviri Özdemir Tefon, Erzurum İl Müdürlüğündeki toplantıya katıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) I. Hukuk Müşaviri Avukat Ayfer Özdemir Tefon başkanlığında, Erzurum Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde değerlendirme toplantısı yapıldı.

Erzurum Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen değerlendirme toplantısına SGK Hukuk Müşavirleri Avukat Türkan Salan, Avukat Esra Eryılmaz, Erzurum Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nizamettin Durmuş ile 12 İl Müdürlüğünün yetkili avukatları katıldı.

Toplantıda SGK’nın taraf olduğu davaların azaltılabilmesi için ihtilafların hukuksal gerekçeleri ile birlikte tespit edilmesinin önemi ve çözüm önerileri görüşüldü.

Hukuk Müşaviri Özdemir Tefon toplantının açılışında yaptığı konuşmasında hukuki ihtilafların azaltılmasının büyük önem arz ettiğine vurgu yaparak, “Kurum Başkanımız bu tür koordinasyon toplantılarına önem vermekte ve sorunların bizzat yerinde tespit edilmesini önemli görmektedir” dedi.

Bu tür toplantıların Kurum çalışmalarına pozitif katkılar sağladığını ifade eden Özdemir Tefon, “Personelin bir arada olması ve projelerini yüz yüze görüşmesi, sorun ve önerilerin herkesin bir arada olduğu ortamda değerlendirilmesi Kuruma katma değer katmaktadır” şeklinde konuştu.


Resim Galeri


Video Galeri