5 Ekim 2023 Perşembe STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI

SGK Personeline Mali Hizmetlerin Etkin Yönetimi Eğitimi Verildi


SGK Personeline Mali Hizmetlerin Etkin Yönetimi Eğitimi Verildi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkezi personeline, Mali Hizmetlerin Etkin Yönetimi-MOSİP konusunda telekonferans yöntemiyle eğitim verildi.

172 bağlantının oluştuğu ve yaklaşık 300 kişinin katılım sağladığı eğitim programının açılışında Konuşan SGK Strateji Geliştirme Başkanı Bünyamin Esen, tüm vatandaşlara dokunması sebebiyle SGK tarafından yürütülen işlemlerin önemine değinerek iş ortamındaki iyileştirmeye açık alanlara vurgu yaptı. Esen, eğitim programında özellikle vatandaş odaklı çalışan ve kamu kaynaklarının etkin, ekonomik ve verimli kullanılmasından sorumlu olan personelin de ihtiyaçlarını gidermeye yönelik olarak taleplerinin dikkate alınması gerektiğini belirtti.

Ardından Murat Özdamar Emeklilik Hizmetlerinde Mali Hizmetlerin Etkin Yönetimi konulu sunumunu gerçekleştirerek, 10 yıl önce imkansız görülen pek çok gelişmenin SGK tarafından faaliyete geçirildiğini ifade etti.

Eğitimde ayrıca, SGK Stratejik Planlama ve Koordinasyon Başkanı Mustafa Duman, Muhasebe Politikaları Geliştirme Daire Başkanı Murat Altın ile Muhasebe Hizmetleri Daire Başkanı C. Gökhan Yamankale, muhasebe alanında karşılaşılan sorunlar ve bunların çözümü ilgili bilgilendirmede bulundu.


Resim Galeri


Video Galeri

#