4 Ocak 2023 Çarşamba BAŞKANLIK

Başkan Yardımcısı Aydin, Ankara İl Müdürlüğünü ziyaret etti


Başkan Yardımcısı Aydin, Ankara İl Müdürlüğünü ziyaret etti

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin, Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yapılan çalışmalarla ilgili İl Müdürü Saffet Temel’den bilgi alan Aydin, daha sonra il müdürlüğüne bağlı denetmenler servisini gezerek denetmenlerle bir süre sohbet etti.

Aydin burada yaptığı konuşmasında, özel sektör ile kamu kurum ve kuruluşlarında yürütülen faaliyetlerin denetiminin önemine vurgu yaparak “Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yapılan düzenlemeden sonra vatandaşlarımız il müdürlüklerimize akın etmeye başladı. Biz de tüm personelimizle kendilerine en iyi hizmeti vermek için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Bütün birimlerdeki personelimizin büyük bir özveriyle çalıştıklarını görüyorum. Bu başarılı çalışmaların dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Aydin, sosyal devlet olmanın gereklerini yerine getirme noktasında çok başarılı ve güzel hizmetler verdiklerini ifade ederek, “Emekli vatandaşlarımızın maaşlarına yapılan zamlar, EYT ve 3600 Ek gösterge düzenlemesi ile ilgili yapılan çalışmalar memnuniyet verici ve örnek gösterilecek bir başarıdır. Biz de Kurum olarak gerek e- Devletteki uygulamalarımız olsun gerekse il müdürlüğünde çalışan personelimiz olsun her alanda büyük bir özveriyle hizmet vermekteyiz” şeklinde konuştu.


Resim Galeri


Video Galeri