24 Ekim 2022 Pazartesi BAŞKANLIK

Başkan Yardımcısı Tekin, ilaç endüstrisi temsilcileriyle bir araya geldi


Başkan Yardımcısı Tekin, ilaç endüstrisi temsilcileriyle bir araya geldi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı Oğuzhan Tekin Bursa’da İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası (İEİS) tarafından düzenlenen programa katıldı.

İlaç sektörünün sorunlarının ele alındığı toplantıya, sektörde faaliyet gösteren firmalar ve kamu kurumlarının yetkilileri katıldı.

Tekin, toplantıda yaptığı konuşmasında ”Kurumumuz paydaşlarından olan ilaç işverenleri ile ortak çalışma kültürümüzün geliştirilmesi ve bu sayede sektöre ilişkin sorunları hep birlikte analiz ederek bunları çözüme kavuşturma iradesindeyiz” dedi.

Tekin, Bursa İl Müdürlüğünü ziyaret etti

Başkan Yardımcısı Oğuzhan Tekin toplantının ardından Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Tekin ziyarette, İl Müdürü Erhan Karaca’dan yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İl Müdürlüğü servislerini gezen Tekin, personelle bir süre sohbet etti.

Sosyal güvenlik çatısı altındaki vatandaşlara kalite odaklı ve en kapsamlı hizmet veren kurumlardan biri olduklarını ifade eden Tekin, “Görevimizin öneminin bilinciyle her geçen gün hizmetlerimizi iyileştirmeye ve hizmet kalitemizi artırmaya çalışıyoruz. Taşra hizmetlerimiz Kurum çalışmalarında ve hizmetlerimizi geniş kitlelere ulaştırmada büyük öneme sahip. Gelecekte de taşra hizmetlerimizin nitelik ve niceliğini artırarak vatandaşlarımızın hayatına pozitif anlamda katkılar sunacağız” şeklinde konuştu.


Resim Galeri


Video Galeri