12 Aralık 2023 Salı GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

GSS Genel Müdürü Usul, Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları’na Katıldı


GSS Genel Müdürü Usul, Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları’na Katıldı

Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) tarafından bu yıl Antalya’da 13’üncüsü yapılan “OHSAD Kurultayı-Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları” düzenlendi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), özel, kamu, şehir ve üniversite hastaneleri, hastane yöneticileri ve satın alma birimleri, sigorta şirketleri ve sağlık sektörünün ve hizmet sağlayan firmalar, sağlıkta değişim ve yenilikleri değerlendirmek, sektörün sorunları ve uygun çözüm önerilerini tartışmak amacıyla toplantıda bir araya geldi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Doç. Dr. Eren Usul ve Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Kerim Abatay, Ortak Vadeli Program Çerçevesinde Geleceğin Sağlık Politikaları ve Özel Sağlık Sektörünün Yeri başlıklı “Ortak Akıl Toplantısı”na katıldı.  

Genel Müdür Doç. Dr. Usul, 8 Aralık’taki Sağlık Finansman ve Geri Ödeme Sistemleri konulu 6. oturumda sunum yaptı.

Toplantıların ardından Genel Müdür Usul, 9 Aralık’ta 12 il sağlık sosyal güvenlik merkez müdürü ve GSS Genel Müdürlüğü personeli ile kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi.


Resim Galeri


Video Galeri