30 Ekim 2023 Pazartesi BAŞKANLIK

SGK’da Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlandı


SGK’da Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlandı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin, SGK Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 100. Yıl Kutlama Etkinliği’ne katıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan etkinlikte öğrenciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 100. yıl kutlamaları kapsamında drama ve dans gösterilerini sergiledi.

Başkan Yardımcısı Aydin etkinliğin açılışında yaptığı konuşmasında, çocukların geleceğin en büyük teminatı olduğunu dile getirerek, “Çocuklarımız ülkemizin gelecekleridir. Çocuklarımızın vatanını, annesini, babasını arkadaşını, toplumu seveceklerinden ve geleceklerini güzel bir şekilde inşa edeceklerinden asla kuşkumuz yok. Bugün 100. yılı kutlamamızı sağlayan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize minnet borcumuz var” şeklinde konuştu.

Aydin, “Tek vatan, tek devlet ve tek millet anlayışıyla hareket ederek, eğer bu davada ölürsem şehit, kalırsam gazi olurum düşüncesinin hakim olduğu bir duruşun ne kadar önemli bir dava olduğunu Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu günlerde daha iyi anlıyoruz. Nasıl ki geçmişte ülkemize karşı yapılan tüm hain planları bozduysak bugün de gençlerimizle birlikte bu planları bir daha bertaraf edeceğiz” dedi.

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe, Kurum personeli ve veliler katıldı.


Video Galeri